Hoe aluminium ramen?

Aluminium ramen hebben de neiging om warmte (en koude) te geleiden en zijn daarom minder energiezuinig. U kunt op zoek gaan naar meer geavanceerde aluminiumopties met het label „thermisch verbeterd”, of speciale „thermische onderbrekingen” isolatie in het frame installeren om thermisch energieverlies te voorkomen dat toevallig van vinyl is gemaakt. Als u op zoek bent naar maximale energie-efficiëntie, moet u op zoek gaan naar ramen met ENERGY STAR-kwalificatie, die uw energierekening jaarlijks met gemiddeld 12 procent kunnen verlagen. aluminium ramen hebben over het algemeen een dun frame, dus het grootste deel van het raam is de ruit.

Aan de andere kant bootsen vinylramen meestal traditionele raamkozijnkenmerken na, hoewel ze in een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zijn, zodat u een traditionele stijl met een moderne kleur kunt krijgen. Vinylramen blinken uit als het gaat om isolatie en het verbeteren van de energie-efficiëntie omdat het vinylmateriaal de warmteoverdracht minimaliseert. Duurzaamheid Aluminium ramen zijn extreem licht van gewicht, maar toch buitengewoon duurzaam. Ze bieden bewezen structurele integriteit voor een leven lang betrouwbare prestaties.

Ramen met aluminium frame zullen na verloop van tijd niet kromtrekken, barsten of opzwellen en zijn extreem stabiel in zowel extreme hitte als kou. We gebruiken aluminium om een vrijwel onderhoudsvrije buitenkant te bieden die bestand is tegen de elementen. De high-definition details en veelzijdigheid geven ons de mogelijkheid om elke kleur die u maar kunt bedenken in vrijwel elke vorm te leveren. Ons baanbrekende proces van het extruderen van het aluminium geeft u een dikkere, sterkere bekleding dan veel van onze concurrenten.