Welk type ramen gaat het langst mee?

Het raamkozijn bepaalt grotendeels hoe sterk en duurzaam uw nieuwe ramen zullen zijn, en hoe lang ze waarschijnlijk meegaan. Vinylvervangende ramen zijn populair omdat ze enkele van de meest betaalbare producten op de markt zijn. Ze zijn ook weerbestendig, zeer isolerend en onderhoudsarm. Het enige nadeel is dat het materiaal uitzet en samentrekt als gevolg van temperatuurschommelingen, en dit kan afdichtingsfouten veroorzaken.

Om deze reden gaan de meeste vinylramen slechts ongeveer 15 tot 20 jaar mee. Glasvezelramen zijn duurder, maar ze rotten, schilferen, vervagen, roesten of kromtrekken niet. En omdat het framemateriaal bijna hetzelfde tempo uitzet en samentrekt als glas, hebben deze ramen veel minder kans op afdichtingsfouten. Dit is de reden waarom ze waarschijnlijk 30 tot 40 jaar of langer meegaan.

Vinylramen van hoge kwaliteit kunnen 20 tot 40 jaar meegaan. Hoe weet je of je naar kwaliteitsramen kijkt? Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden, waaronder de dikte van het materiaal, het aantal in elkaar grijpende kamers in het frame en de ingrediënten die worden gebruikt om het vinyl te vormen. U wilt ook vervangende ramen met gelaste naden, omdat dit u een betere afdichting en grip geeft. Aluminium is het meest populaire type metalen raam en de levensduur is bijna hoger met vinyl.

Aluminium ramen hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 20 tot 25 jaar. Aluminium wordt beschouwd als het duurzaamste en meest duurzame raamkozijnmateriaal. Aluminium ramen zijn een uitstekende keuze voor moderne woningen en bieden een in wezen onderhoudsvrije oplossing. Wanneer u investeert in vervangende ramen voor uw huis, is het laatste wat u wilt dat ze over een paar jaar weer moeten worden vervangen.

Je hebt waarschijnlijk veel vragen die in je hoofd ronddraaien, zoals „Hoe lang gaan vinylaramen mee? , Hoe zit het met hout? en „Is aluminium een betere optie? Nu weten we dat houten en aluminium ramen niet geweldig zijn voor huizen in het Midwesten. Hoe lang gaan vinylramen mee? Tot slot hebben we goed nieuws voor je. Vinylramen zijn speciaal gebouwd voor het Midwesten en gaan langer mee dan andere materialen. Je vraagt je waarschijnlijk nog steeds af, „Hoe lang gaan vinylramen mee.

Ze kunnen 30-40 jaar meegaan met minimaal onderhoud en dat is conservatief. Het is niet ongehoord dat ze tot 50 jaar meegaan. Hoe lang gaan vinylramen mee? Veel langer dan houten en aluminium ramen. Met een levensverwachting tot 50 jaar weet u dat u ramen krijgt die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Combineer dat met hun energie-efficiëntie en schoonheid en het lijdt geen twijfel welk raammateriaal geschikt is voor uw huis. Wanneer u nieuwe ramen voor uw huis koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de ramen gedurende een bepaalde tijd door de fabrikant worden gegarandeerd die hun prijs rechtvaardigt. Maar als uw ramen duidelijke tekenen van veroudering, weerschade, tochtige afdichtingen, verminderde efficiëntie of condensatie vertonen, is het misschien tijd om het raamvervangingsproces te starten. Als u zich in een gebied bevindt dat vatbaar is voor intens weer, zoals orkanen of hagelstormen, moeten uw aluminium ramen mogelijk vaker worden vervangen dan gemiddeld.

Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende factoren die u kunt beheersen, zoals raamkozijnmaterialen, beglazingstechnologieën, professionele raaminstallatie en routinematige reiniging en onderhoud die de levensduur van uw gloednieuwe producten zullen helpen verlengen. Als u meer op bepaalde ramen vertrouwt om een briesje op te vangen of uw huis te openen, kunnen ze sneller slijten dan ramen die u zelden opent. Neem voor meer tips over het vinden van duurzame vervangende ramen in Seattle contact op met Signature Window %26 Door Replacement. Warmte kan ook een rol spelen bij raamverslechtering, dus warme klimaten kunnen vaker ramen moeten worden vervangen.

Hoewel we hebben vastgesteld dat vinylramen tussen de twee en drie decennia meegaan, hebben houten ramen een levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar. Een raamprofessional kan naar uw ramen kijken en helpen bepalen of u alleen wat onderhoud of reparaties nodig heeft of dat vervanging gegarandeerd is. Dubbel en drievoudig en glas zijn te vinden in ramen van hout, vinyl en aluminium en is gevuld met argongas, waardoor het energiezuinig wordt. Met het potentieel voor hagel en zware wind lopen uw aluminium ramen constant gevaar voor deuken of deuken.

Vinylramen hebben een relatief lange levensduur en vinken de meeste vakjes aan waar mensen naar op zoek zijn in een raam. Deuken, deuken, roesten en krassen zijn allemaal grote problemen die onvermijdelijk zijn bij aluminium ramen. .