Kunnen aluminium ramen opnieuw worden afgedicht?

Als uw aluminium ramen lucht in of uit uw huis laten, kunt u dit probleem eenvoudig oplossen door de voegen af te dichten. Als er geen waterschade is, maar er wel lucht naar binnen trekt, kunt u het raam mogelijk opnieuw afsluiten. Om het raam opnieuw te verzegelen, gebruikt u kit en weerstripping om routes die de lucht mogelijk reist te blokkeren. Er moet een originele kraal kit tussen de bekleding en de muur zitten.

Als dit is gedroogd en schilfert, gebarsten of anderszins wordt aangetast, kunnen uw luchtlekken worden opgelost door opnieuw af te dichten met kit. Mogelijk moet u een raamvleugel (het deel van het raam dat het glas en het raamwerk rond het glas vasthoudt) vervangen door beschadigde ruiten die lucht in de ruiten laten. Ik besteed het grootste deel van de tijd aan aluminium ramen omdat ze het product bij uitstek zijn voor de meeste grotere projecten in de geweldige stad Chicago. Natuurlijk zou ik de ramen kunnen vervangen door nieuwe dubbele ruiten van vinyl, glasvezel of hout, maar ik heb ook gehoord dat, wanneer ze in goede staat zijn, oude ramen met stormen bijna net zo goed presteren en upgraden zonde is.

U kunt in de verleiding komen om aan uw ramen te sleutelen en ze jaar na jaar opnieuw te verzegelen, maar op een gegeven moment kan het de meer praktische beslissing zijn om ze te vervangen door een gekwalificeerde raamvervangingsaannemer. Omdat stormramen de luchtruimte die ze creëren niet hermetisch afsluiten, kunnen alleen bepaalde low-E-opties die vochtbestendig zijn, worden gebruikt in stormramen. Het beste zou zijn om al het aluminium te verwijderen, niet alleen af te knippen met een zaag en nieuwe constructieramen te installeren. Wanneer deze behandelingen mislukken, neemt het raam vocht op en kan er vaak niet veel worden gedaan behalve het vervangen van het raam.