Zijn aluminium ramen veilig?

In tegenstelling tot sommige uPVC-ramen, zullen aluminium raamkozijnen niet barsten als. De uitzonderlijke sterkte van aluminium raamkozijnen betekent dat ze meestal in een slanker formaat kunnen worden vervaardigd zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid. Hierdoor kunnen architecten glasoppervlakken uitbreiden voor grotere raamontwerpen zonder de kosten drastisch te verhogen. Bovendien zijn aluminium ramen geschikt voor zwaardere beglazing dan uPVC-kozijnen, wat zich vertaalt in enorme veiligheidsvoordelen.

Bovendien is aluminium een van de meest onveranderlijke, veilige en duurzame materialen om in dit type behuizing te installeren. De kenmerken veranderen in de loop van de tijd niet merkbaar en het beschermt je van buitenaf van het begin tot het einde. Duimschroefsloten zijn goedkoop en vergrendelen aluminium ramen veilig. Kortom, een kleine klem die wordt vastgezet met een peddelschroef, duimschroefvergrendelingen zijn eenvoudig te installeren en schuiven langs het aluminium raamkozijn wanneer u het raam omhoog of omlaag wilt brengen.

Draai de duimschroef vast op de positie waarin u wilt dat het slot het openen van het venster stopt. U kunt zowel enkele duimschroef- als dubbele duimschroefsloten vinden in een bouwmarkt. De dubbele duimschroefvergrendeling kan meer veiligheid bieden omdat deze meer grijpkracht heeft dan de enkele duimschroef. De extra duimschroef werkt goed als back-up als een duimschroef niet strak zit.

U offert veiligheid op als u deze sloten te ver op de verticale rail of het spoor onderhoudt om de ramen af en toe te laten openen, in plaats van ze indien nodig te verplaatsen. Bekijk de instructies die bij de duimschroefvergrendelingen worden geleverd zorgvuldig en test door te proberen de ramen te openen na de installatie van de duimschroefvergrendelingen. Omdat vinyl een flexibel materiaal is, zijn de ramen niet bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en zullen ze kromtrekken. Hierdoor kan het vinyl soms worden uitgerekt met een vervormd uiterlijk, wat ongewenst is.

Aluminium ramen zijn extreem duurzaam en buigen of draaien niet, zelfs niet bij de heetste of koudste temperaturen, daarom geven veel huiseigenaren er de voorkeur aan. Aluminium ramen zijn ook een van de sterkste materialen die beschikbaar zijn op de raammarkt. Het frame is gemaakt om slecht weer te weerstaan en de frames vervormen, krimpen of zetten niet uit bij extreme temperaturen. Aluminium ramen worden vaak geassocieerd met bedrijven en commerciële structuren en hebben meestal een karakteristieke industriële look en feel.

Aluminium ramen staan bekend om hun sterkte en om thermische eigenschappen die u helpen te besparen op uw energierekening. Over het algemeen is het redelijk vergelijkbaar met het onderhoud van vinylramen, met extra zorg nodig voor aluminium met condensatie en goede smering van bewegende delen om slijtage te voorkomen en de levensduur van materialen te verlengen. Aluminium ramen zijn een betere keuze voor huiseigenaren die in de buurt van drukke straten of luide gebieden zoals parken wonen en wat geluidsreductie nodig hebben. Houten ramen, die meestal op oudere huizen te vinden zijn, zijn over het algemeen niet zo populair als nieuwere technologie ramen en ramen met meer energie-efficiëntie die momenteel op de markt zijn.

Hierdoor zijn de ramen niet biologisch afbreekbaar en is er controverse over de vraag of er schadelijke gassen vrijkomen tijdens en na de productie van de ramen. Vinylramen helpen de interne temperatuur van het huis te regelen, waardoor het HVAC-systeem minder werkt, waardoor de vinylramen energiezuinig worden. Vinylramen die tegenwoordig op de markt zijn, zijn energiezuinig en bieden de kostenbesparingen die u verwacht bij het investeren in nieuwe ramen. Om hetzelfde beschermingsniveau van een vinylraam te krijgen, stijgen de kosten maar liefst 25-30%, waardoor vinyl een duurdere optie is in vergelijking met aluminium ramen.

Vinyl is energiezuiniger, maar recente vooruitgang met aluminium ramen zoals coatings en thermische onderbrekingen helpt hun efficiëntie te verhogen om vergelijkbaar te zijn met vinyl. Aluminium is de natuurlijke opvolger van uPVC wanneer beveiliging een probleem is, en is een budgetvriendelijke oplossing in vergelijking met stalen ramen. Je moet elk raam in huis van binnenuit kunnen openen, dus raamsloten met sleutel zijn geen veilige oplossing voor huisbeveiliging. Dit houdt uw ramen niet veilig vergrendeld, maar biedt een meldingssysteem als uw raam zich niet in de gesloten positie bevindt.

.