Zal aluminiumfolie op ramen worden aangebracht?

Ja, aluminiumfolie kan over ramen worden gebruikt om huizen koel te houden. Hulpverleningsinstanties raden specifiek aan om met aluminiumfolie bedekt karton te gebruiken dat tussen ramen en gordijnen past. Al vele jaren hebben mensen altijd geloofd dat het plaatsen van aluminiumfolie op de ramen zal voorkomen dat warmte hun huizen binnendringt. Is het waar? Wetenschappelijk gezien is er enig bewijs dat aluminiumfolie inderdaad kan voorkomen dat sommige zonnestralen het huis binnenkomen.

Bij het bakken houdt aluminiumfolie het voedsel onverbrand tegen directe blootstelling aan hitte in de oven. Volgens dezelfde logica houdt aluminiumfolie op het raam de warmte buiten omdat het hittebestendig is. Als zodanig zorgt het omwikkelen van uw ramen met aluminiumfolie over het algemeen voor een lage temperatuur in uw huis. De enige schade die een aluminiumfolie kan aanrichten om ramen te beschadigen, zijn kleine krasjes die een glaspolijstmateriaal altijd kan verhelpen.

Anders dan dit, is aluminiumfolie op ramen over het algemeen veilig te gebruiken voor het inpakken van ramen. Met alle dingen die we hier hebben behandeld, ja, aluminiumfolies op ramen werken. Wetenschappelijk gezien wordt het vermogen van aluminiumfolies om warmte buiten te houden door deze te absorberen emissiviteit genoemd. Dit is ook de reden waarom de glanzende kant is geplaatst om direct zonlicht op te nemen.

Het grotere reflectievermogen van de glanzende zijde geeft het een hogere emissiviteit. Dus is het veilig om aluminiumfolie op ramen te plaatsen? Het is volkomen veilig om aluminiumfolie op de ramen te gebruiken omdat ze gifvrij zijn en omdat ze stabiel blijven bij extreme temperaturen. Mensen gebruiken voornamelijk aluminium (tin) folie op hun ramen om te voorkomen dat warmte het huis binnenkomt. De voordelen die u krijgt van aluminiumfolie op ramen zijn primair op nul gezet op isolatiefuncties.

Aluminiumfolie op het raam is waarschijnlijk de goedkoopste wapening die u kunt installeren om meer te doen dan wat gordijnen doen. Als u overweegt aluminiumfolie op uw ramen te gebruiken voor een kosteneffectieve manier om een kamer donkerder te maken of om uw huis koel te houden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Het kan echter zijn dat u de buurtwacht op de hoogte moet stellen van uw redenen om uw ramen met aluminium te bedekken. Hoewel verwarmd aluminium enkele aluminiummoleculen afgeeft, gebeurt dit alleen als de temperaturen extreem zijn.

Als u zich in een gehuurd appartement bevindt of op dit moment gewoon niet veel geld wilt uitgeven, zal het plaatsen van aluminiumfolie op uw ramen het werk perfect doen voor een paar dollar aan kosten. Een andere veel voorkomende zorg is dat verwarmde aluminiumfolie mogelijk gifstoffen door uw leefruimte kan uitstralen als u ervoor kiest om uw ramen ermee te bedekken. Hoewel er geen legitieme veiligheidsproblemen zijn bij het afdekken van ramen met aluminiumfolie, zijn er nog steeds enkele redenen waarom u deze methode toch niet wilt gebruiken. In termen van de materialen die kunnen worden gebruikt voor een raamblok, wordt aluminiumfolie niet vermeld op de verboden materialen.

Het gebruik van verduisteringsgordijnen of verduisterende raamfolie zijn ook veel voorkomende manieren om kamers donkerder te maken, maar aluminiumfolie is verreweg het goedkopere materiaal. Er is een argument dat het plaatsen van glanzend aluminium over uw ramen zonlicht weerkaatst en als gevolg daarvan voorkomt dat uw huis opwarmt.