Hoe aluminium ramen te vervangen?

Haal de ramen eruit om te voorkomen dat ze eruit vallen terwijl je ze demonteert en leg ze opzij. Ze moeten pinnen hebben die je naar de zijkanten kunt schuiven om de ramen van het frame te verwijderen. Als je het raam naar je toe trekt en het een draai van 45 graden geeft, moeten ze er meteen uit komen. Verwijder alle bekleding en schermen rond de oude ramen aan de buitenkant.

Eventuele schroeven kunnen met een schroevendraaier worden losgemaakt. Houd de bekleding en plaats uit de weg, om opnieuw te worden gebruikt als u nieuwe aluminium ramen installeert. Verwijder eerst het schuifgedeelte van het venster. Plak met plakband twee grote kruisen aan de buiten- en binnenkant van het glas om het bij elkaar te houden in geval van breuk.

Als de aluminium frame-ramen van uw huis al dubbele beglazing hebben, kunt u overwegen ze te repareren in plaats van ze te vervangen. Hoewel aluminium frame-ramen duurder zijn dan vervangende ramen van vinyl of glasvezel, zijn ze effectiever bestand tegen weersinvloeden en zijn ze esthetisch aantrekkelijk in moderne huizen. Dat is wat aannemer Steve Roth ontdekte toen hij werd aangenomen om gedateerde aluminium ramen in een huis in Michigan te vervangen. Ik heb persoonlijk ongeveer 15 vensters vervangen met deze methode en heb geen problemen gehad met waterinfiltratie - wat de grootste zorg is wanneer u een nieuw venster installeert.

Over het algemeen is het frame voor aluminium erg lek in termen van luchtdruk, omdat ze gewoon in het raam worden geschroefd.