Wat zijn thermisch gebroken aluminium ramen?

Thermisch gebroken aluminiumtechnologie isoleert interieurs van. Naarmate de seizoenen veranderen, kunnen veel huiseigenaren merken dat ze de interieurbedieningen voortdurend aanpassen om comfortabel te blijven vanwege luchtverlies door ramen en deuren. Thermisch gebroken aluminium deuren en ramen zijn een manier om dit luchtverlies te stoppen. Thermisch gebroken aluminiumtechnologie isoleert interieurs tegen schommelende temperaturen, waardoor de noodzaak om de thermostaat aan te passen wordt verminderd.

Het resultaat is lagere energiekosten met stabielere temperatuurbereiken. Het thermische breeksysteem bestaat uit isolatiematerialen en pakkingen die in het frame zelf zijn aangebracht. Hoewel de aluminium buitenkant nog steeds probeert warmte over te dragen, wordt de thermische overdracht verbroken door de isolatie. Thermisch gebroken is een term die betrekking heeft op het raam- of deurkozijn, dat even belangrijk is, zo niet meer dan het glas.

Een normaal aluminium raam heeft niets anders dan een massief metalen frame uit één stuk dat twee glazen eenheden scheidt. Een thermisch gebroken raam heeft echter een thermische isolator met metalen halve schalen eromheen aan beide zijden. Dit zorgt voor een sterker raamwerk. Isolatie in een raam wordt een „thermische onderbreking” genoemd.

De thermische onderbreking is een continue barrière tussen de binnen- en buitenkozijnen die geleidend thermisch energieverlies voorkomt (zie de afbeelding hierboven). De barrière verbindt de binnen- en buitenmetalen kozijnen van de raamvleugel stevig. Deze thermische onderbreking zorgt voor weerstand tegen thermische energieverlies en in combinatie met gasgevulde driedubbele beglazing houdt de binnenruimte van uw raam op een comfortabelere temperatuur. Wanneer uw ramen een aangename temperatuur hebben, heeft u een aangename temperatuur.

Zoals we in eerdere blogposts hebben besproken, hoe kouder het raamkozijn, hoe groter de geleidende stroom. Koude ramen halen warmte uit je lichaam, waardoor dat „tochtige gevoel” ontstaat, waardoor we ons nooit warm kunnen voelen. Dus als je ramen warm zijn, stelen ze je broodnodige lichaamswarmte niet van je, waardoor jij en je huis warm blijven. Omdat het aluminium frame niet langer een geleider is, kunnen thermisch gebroken ramen en deuren zelfs helpen om geluidsoverlast, condensatie en vorst te verminderen.

Het proces heeft bewezen een formule te zijn die de tand des tijds doorstaat. Je kunt de aluminium ramen, deuren zien op zowel oude als nieuwbouwwoningen. Helaas zal een standaard aluminium raamkozijn niet veel doen om de thermische overdracht tussen uw huis en het buitenleven te stoppen, zelfs als u hebt gekozen voor energiezuinige opties zoals glas met dubbele beglazing of met argon gevuld glas. Als je standaard deuren van aluminium glas had, was het je misschien opgevallen dat het niet lang duurde voordat je huis afkoelde na de seizoenswisseling.

Of het nu gaat om extreem hoge of lage temperaturen, thermisch gebroken aluminium ramen en deuren zijn een van de superieure oplossingen die vandaag beschikbaar zijn. Daarom zijn thermische onderbrekingen zo noodzakelijk voor iedereen die probeert de stijlvolle, moderne uitstraling van aluminium ramen te krijgen zonder in te boeten aan duurzaamheid. Wanneer alle u-waarden van thermisch gebroken en niet-gebroken aluminium ramen in aanmerking worden genomen, is het duidelijk dat de eerste superieur is aan de laatste. Huiseigenaren kunnen nu profiteren van de voordelen van aluminium deuren en ramen - stijl, duurzaamheid, ontwerp en duurzaamheid om er maar een paar te noemen.

De oude vuistregel was dat aluminium ramen in extreme klimaten moesten worden vermeden, omdat het metaal warmteverlies veroorzaakte. Maak de overstap naar thermisch gebroken aluminium kozijnen om de best mogelijke oplossing te krijgen voor uw huis, uw comfort en uw energierekening. Vergeleken met alternatieve materialen zoals hout en vinyl, hebben thermisch gebroken aluminium ramen een superieure duurzaamheid. Als u de verschillen tussen thermisch gebroken ramen en niet-thermisch kapotte ramen begrijpt, kunt u de juiste ontwerpkeuze voor uw huis maken.

De aluminium ramen waaraan iedereen gewend is, zijn gevoelig voor warmtetoename en warmteverlies, afhankelijk van wat er buiten gebeurt. Verhoogde energie-efficiëntie en minder onderhoud zijn niet de enige voordelen die u krijgt van thermisch gebroken aluminium ramen. Als uw huis zich in een gebied met vocht in de vloerplanken bevindt, is het krijgen van thermisch gebroken aluminium ramen uw nummer één optie. Je krijgt een extra verdedigingslaag terwijl je het onderhoud nog meer vermindert, ook al scoren standaard aluminium ramen al beter dan andere soorten als het gaat om gemakkelijk schoon te maken zijn.

Het is hetzelfde idee met raamkozijnen; een kernlaag versterkt de structurele integriteit van de gehele aluminium schaal, die dient als buitenlaag of de huid. Er zijn veel verschillende materialen op de markt voor raamkozijnen - hout, vinyl, glasvezel en aluminium hebben allemaal hun voor- en nadelen. .