Zijn aluminium ramen goedkoop?

Aluminium raamkozijnen zijn ongeveer 30% duurder dan vinyl en kunnen twee keer zo duur zijn als ze dubbel worden opgehangen vanwege de zware constructie van dubbelhangende ramen. Aluminium staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid en is een van de meest duurzame materialen voor ramen. Vinylramen dragen niet zoveel warmte over als aluminium ramen, dus ze kunnen u helpen geld te besparen op energierekeningen. Naarmate aluminium in populariteit blijft groeien, worden betaalbaarheid en prijzen minder een nadeel in vergelijking met vinylramen.

Terwijl in het verleden de meeste huizen in de Verenigde Staten werden gebouwd met houten ramen en oudere huizen nog steeds te vinden zijn met deze charmante, maar inefficiënte functies, zijn vinyl- en aluminium ramen de meer populaire keuzes geworden voor nieuwe installaties en vervangingen. Vinylramen hebben doorgaans dikkere frames, maar fabrikanten hebben slankere vinyl raamkozijnen kunnen maken om een vergelijkbare look te krijgen. Voordat u een topraammerk kiest, wilt u misschien wat onderzoek doen om te bepalen welk merk het beste voor u werkt en binnen uw raaminstallatiebudget valt. In de meeste gevallen voldoen deze ramen nog steeds niet aan de energievereisten in het zuiden, maar zorg ervoor dat u de NFRC-labelbeoordelingen leest voordat u uw ramen koopt.

Vinylramen verminderen warmteoverdracht, beperken de hoeveelheid licht die door het raam komt en fungeren als interne temperatuurregelaars. U zult merken dat aluminium ramen verslechteren en corroderen, vooral rond het metalen zilveren gebied. Vinylramen met meerkamerontwerp zijn beter isolerend en sterker dan vinylramen met één kamer. De beschikbaarheid van aluminium ramen in uw omgeving hangt ook af van het deel van het land waarin u woont.

Als u meer van uw ramen verlangt en de voorkeur geeft aan de hoogste niveaus van beveiliging, sterkte, duurzaamheid en waarde boven uw huis, samen met moderne stijlopties, dan zijn aluminium ramen misschien het beste voor uw ruimte. Of u nu een nieuw huis bouwt of gewoon wat wijzigingen aanbrengt in uw bestaande huis, vinyl- en aluminium ramen zijn beide geweldige keuzes. Het maakt niet uit welk type raam u kiest, vinyl of aluminium, zelfs de beste energiezuinige ramen zijn minder efficiënt als ze niet correct worden geïnstalleerd. Vinylramen helpen de interne temperatuur van het huis te regelen, waardoor het HVAC-systeem minder werkt, waardoor de vinylramen energiezuinig worden.

Als je het leuk vindt om de paar jaar dingen te veranderen, opnieuw te schilderen of opnieuw te coaten, kan aluminium een betere keuze zijn om ervoor te zorgen dat je ramen worden bijgewerkt naarmate je smaak en stijl veranderen.