Wat is aluminium raambekleding?

Raambekleding is een vinyl- of metalen afdekking die een houten kern bedekt. Bekleding bevindt zich aan de zijkant van het raam dat uitkijkt op de buitenkant van het huis. Bekledingsramen helpen het hout te behouden en de weersbestendigheid te verbeteren. In het huis is het hout zichtbaar en zichtbaar.

Buiten het huis is het raam beschermd en veilig tegen de elementen (1,. De Andersen E-serie producten zijn bekleed met geëxtrudeerd aluminium, een veel beter materiaal dan rolvormig aluminium. Geëxtrudeerd aluminium is veel dikker dan rolvorm, ongeveer de dikte van een kwart. Het dikkere materiaal is minder gemakkelijk gedeukt en duurzamer.

De afwerking van geëxtrudeerd aluminium is beter bestand tegen krijt en vervaging en zal na verloop van tijd zijn oorspronkelijke schoonheid behouden. Geëxtrudeerd aluminium kan met stompverbinding (of verstekverbinding) worden gemaakt, waardoor een aantrekkelijker eindproduct ontstaat dat beter bestand is tegen waterinfiltratie. Onze geëxtrudeerde aluminium bekleding met zware dikte behoudt zijn vorm, is bestand tegen deuken en gaat langer mee dan gerold aluminium. De raambekleding van Loewen wordt weggezet van het onderliggende hout, waardoor een luchtruimte ontstaat die de thermische prestaties verbetert en vocht laat ontsnappen.

De nieuwe ramen zien er historisch uit en zijn goed bestand tegen een ruw zeeklimaat. Bedrijf gespecialiseerd in historisch geschikte aluminium beklede ramen. Met aluminium beklede ramen zijn gemaakt met aluminium buitenbekleding. Dit bekledingsmateriaal is een van de sterkste in combinatie met het houten raam en gaat vele jaren mee in uw huis.

Aluminium is een populair bekledingsmateriaal dat meer sterkte, deukbestendigheid en een lange levensduur biedt dan andere opties. Meestal is aluminium bekleding betaalbaar en kan naadloos worden geïnstalleerd met de meeste raamvormen. Hoewel aluminium iets minder energiezuinig is dan andere bekledingsopties, zijn houten ramen uitstekende isolatoren en helpen ze de aluminium bekleding bij het bieden van voldoende isolatie voor uw huis. Hier is alles wat u moet weten over gevelbekleding en waarom met aluminium beklede houten ramen een uitstekende optie zijn voor uw aanstaande raamvervanging met JD Hostetter.

Dit aluminium profiel glijdt op het hout en wordt onafhankelijk zodanig bevestigd dat zowel hout als aluminium kunnen uitzetten en samentrekken zonder enige interferentie. Hoewel comfort, voordelen en populariteit van moderne uPVC-ramen duidelijk en onbetwistbaar zijn in de huidige markt, is er zeker één ding dat uPVC-ramen niet kunnen bieden: ze kunnen het natuurlijk warme uiterlijk van echt hout niet vervangen. Als u een huiseigenaar bent die ramen koopt en u op zoek bent naar een manier om uw houten ramen duurzamer te maken, kan bekleding de oplossing zijn. Als het echter belangrijk voor u is om ook de traditionele houtlook aan de buitenkant van uw ramen te hebben, dan is een volledig houten raam misschien wel de beste optie.

Omdat raambekleding de snelheid waarmee uw raamvlek vervaagt aanzienlijk vermindert, kunt u genieten van eenvoudig, minder onderhoud. Met aluminium beklede houten ramen hebben een langere levensduur dan vinyl en bieden betere en veelzijdiger ontwerpopties, vooral waardevol in huizen in traditionele stijl. Je begrijpt dat dit type raam iets met hout te maken heeft, maar je weet niet precies wat beklede ramen eigenlijk zijn. Huiseigenaren die op zoek zijn naar manieren om houten ramen te installeren zonder het onderhoud van hout, wenden zich tot raambekleding.

Houten ramen met geëxtrudeerd aluminium aan de buitenkant hebben uitstekende technische en prestatie-eigenschappen en bieden een grote flexibiliteit in ontwerpmogelijkheden. Houten ramen zijn niet alleen mooi van structuur en visueel aantrekkelijk, maar hebben ook veel voordelen ten opzichte van andere ramen. Het is gebruikelijk dat rolvormige aluminium beklede ramen na verloop van tijd krijten of vervagen, vanwege de kwaliteit van de verf en het product (. Een belangrijk detail is dat met aluminium beklede houten ramen zijn geconstrueerd met een zware vinylvoering die tot doel heeft waterophoping te voorkomen die het van het hout naar de buitenkant leidt; ook kozijnen en vleugels van deze ramen hebben druppelranden.

Dus, wat is raambekleding eigenlijk? En hoe beschermt gevelbekleding mijn houten ramen tegen vochtschade?. Met glasvezel beklede ramen krimpen en breiden uit in bijna exact hetzelfde tempo als normaal glas, dus glasvezelbekleding en de ramen zelf hebben de neiging om samen uit te zetten en samen te krimpen. .