Hoe aluminium ramen worden gemaakt?

De opnames zijn gemaakt in de fabriek van KAV Hungária Kisbér en op de locatie van een van onze lopende projecten, de Svábhegy Reformed Church Kleuterschool. De eerste is het gebruik van een hoekkrimpmethode waarbij een profiel van 45 graden wordt gebruikt. Voer na 45 graden snijden de onderstaande stappen uit voordat u gaat krimpen. Tot nu toe hebben we een beter begrip van hoe u aluminium raamkozijnen maakt.

Om een gekleurd venster te creëren, bereiden een reeks reinigings- en voorbehandelingsprocessen de aluminium staven voor op het schilderen. Benieuwd hoe een raam of deur met aluminium kozijnen wordt vervaardigd? Wat gebeurt er in het bewerkingscentrum? Hoe worden aluminium deuren gefreesd, versterkt en bewerkt in het productieproces? Hoe groot zijn de glasoppervlakken die kunnen worden geproduceerd? En hoe monteer je een raam? Deze vragen worden ook beantwoord in de show The Craftsman (Mesterember) die het werk van de aluminium deur- en raamfabrikant presenteert. aluminium ramen zijn ramen waarbij de behuizing, of het frame, is gemaakt van aluminium in plaats van hout, vinyl of een ander materiaal. Ze behoren tot de meest populaire soorten ramen, vooral voor commerciële en industriële gebouwen.

Hoewel deze vensters een aantal voordelen bieden, hebben ze ook een aantal nadelen. Ze kunnen al dan niet de beste keuze zijn, afhankelijk van de situatie. Nogmaals, aluminium stormramen en deuren zijn eenvoudig te vervaardigen omdat het benodigde materiaal extrusies wordt genoemd. Van de onbewerkte aluminium staaf tot het afgewerkte raam in huis, er vinden veel verschillende bewerkingen plaats om een vervaardigd raam of deur te creëren.

Om de specificatievensters te kennen en vervolgens de bijbehorende modellen van aluminiumprofiel, glas, glasafdichtmiddel, deur- en raamaccessoires voor te bereiden. Er zijn technische elementen die aan een aluminium raam kunnen worden toegevoegd om betere prestaties te bereiken. Het vervaardigen van aluminium stormramen en deuren is een relatief eenvoudig proces dat zelfs rechtstreeks vanuit een goed uitgeruste thuiswerkplaats kan worden uitgevoerd. De verbinding van horizontale en verticale staven neemt over het algemeen een speciale connector of aluminium hoek aan en wordt bevestigd met schroeven, bouten of aluminium hoeken.