Wat zijn met aluminium beklede ramen?

Simpel gezegd, aluminium beklede ramen zijn houten ramen of deuren met een beschermende buitenlaag van aluminium 'gewikkeld' rond de vleugel en het frame. De bekleding is duurzaam en vereist zeer weinig onderhoud, behalve af en toe schoonmaken. Aluminium beklede ramen zijn gemaakt met aluminium buitenbekleding. Dit bekledingsmateriaal is een van de sterkste in combinatie met het houten raam en gaat vele jaren mee in uw huis.

Aluminium beklede combineert vinylframes met een beschermende aluminium schaal aan de buitenkant en vinyl aan de binnenkant. Ze zijn een uitstekende keuze voor mensen die een goede balans tussen prijs en prestaties en weinig onderhoud willen. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar ramen met een aluminium buitenkant. Er zijn twee hoofdtypen aluminium bekleding die de algehele prestaties en levensduur van een raam beïnvloeden.

Eén type is wat we rolvormig (opgerold) aluminium noemen. Deze bekleding is eenvoudig te installeren, maar presteert niet wat betreft duurzaamheid en waterbescherming. De nieuwe ramen zien er historisch uit en zijn goed bestand tegen een ruw zeeklimaat. Hoewel composietmaterialen veel voorkomen in terrasplanken, lijsten en raamkozijnen en dorpels, voorspellen fabrikanten dat het enige tijd zal duren voordat met composiet beklede ramen een steunpilaar zijn.

Bovendien bieden een handvol bedrijven, waaronder Kolbe Windows %26 Doors, Weather Shield en Jeld-Wen, geanodiseerde aluminium bekledingsafwerkingen voor huizen die een meer rustieke uitstraling vereisen of die bescherming nodig hebben tegen barre klimaten. Als u dol bent op het uiterlijk van een echt houten raam voor uw interieur, maar niet te maken wilt hebben met al het extra exterieuronderhoud dat gepaard gaat met houten ramen, dan is een bekleed raam misschien de juiste optie voor u. Ramen met rolvorm of opgerolde bekleding, maken gebruik van aluminium dat in wezen de breedte is van een popblik. Met aluminium beklede houten ramen hebben een langere levensduur dan vinyl en bieden betere en veelzijdiger ontwerpopties, vooral waardevol in huizen in traditionele stijl.

Het is gebruikelijk dat rolvormige aluminium beklede ramen na verloop van tijd krijten of vervagen, vanwege de kwaliteit van de verf en het product (. Houten ramen met geëxtrudeerd aluminium aan de buitenkant hebben uitstekende technische en prestatie-eigenschappen en bieden een grote flexibiliteit in ontwerpmogelijkheden. Huiseigenaren die op zoek zijn naar manieren om houten ramen te installeren zonder het onderhoud van hout, wenden zich tot raambekleding. Om de verschillen tussen rolvorm en geëxtrudeerd aluminium persoonlijk te zien, bezoekt u Franklin Window and Door op 1069 3rd Ave SW, Carmel, IN 46032.Gemaakt om te passen bij de beklede Casemaster-raamlijn, heeft het ontluchtingsfotovenster een vleugel die 2¼ inch naar buiten projecteert om een afgeschermde opening te onthullen die ventilatieopeningen stagneren lucht en vermindert condensatie maar houdt insecten buiten, zegt de maker.

Een belangrijk detail is dat met aluminium beklede houten ramen zijn geconstrueerd met een zware vinylvoering die tot doel heeft te voorkomen dat waterophoping het van het hout naar de buitenkant leidt; ook kozijnen en vleugels van deze ramen hebben druppelranden. De geïsoleerde glazen ramen zijn voorzien van geëxtrudeerde aluminium bekleding in zeven standaard- en 20 aangepaste kleuren; aangepaste vormen en maten zijn verkrijgbaar met verschillende soorten interieurhout. Je begrijpt dat dit type raam iets met hout te maken heeft, maar je weet niet precies wat beklede ramen eigenlijk zijn. Maar vergeet niet dat niet alle raammerken hetzelfde zijn, dus als u op zoek bent naar beklede ramen, moet u op zoek gaan naar een uitzonderlijke garantieperiode, een goed basishoutmateriaal, en vraag hoe het houten interieur wordt beschermd tegen het binnendringen van water dat tot mogelijke rot kan leiden.

Met glasvezel beklede ramen krimpen en breiden uit in bijna exact hetzelfde tempo als normaal glas, dus glasvezelbekleding en de ramen zelf hebben de neiging om samen uit te zetten en samen te krimpen. De ramen uit de Pinnacle-serie zijn verkrijgbaar met aluminium bekleding of gegrond houten buitenkant en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en maten.